Aktuellt kursutbud

NoHär nedan finner ni det kursutbud eller andra aktiviteter för våra medlemmar som vi erbjuder. Läs noga vad som gäller för aktuell kurs. Håll utkik då och då för mer information.

Rallylydnadskurs mot tävling

Datum och tider:

20 sept kl. 10-14

30 sept kl. 18-20

7 okt kl. 18-20

17 okt kl. 10-14

Plats: Smålandsstenar Bk

Pris: 1200 kr (medlemsskap i Brukshundklubben tillkommer)

Förkunskaper: God vardagslydnad, kunna sitt och ligg.

Vi går igenom nybörjarklassens alla skyltar, och du och din hund får träna både enskilt och i grupp. En rolig sport där du får prata och integrera med hunden under banans gång. Målet med kursen är att du ska vara redo att ge sig ut att tävla.

En sport som passar alla, oavsett storlek på hund eller ålder på föraren kan alla delta utifrån sina förutsättningar.

Ta med halsband till hunden och mycket gott godis och flera leksaker.

Frågor & anmälan senast 17 sept till: annienilsson2014@gmail.com

SPECIALSÖK

Helgkurs nybörjare i specialsök FULLSATT, men du kan skriva upp dig som reserv.

Helgkurs fortsättning i specialsök FULLSATT, men du kan skriva upp dig som reserv.

Läs mer på länkarna och anmäl er till helenavd@telia.com

VALPKURS 1

FULLSATT, men du kan skriva upp dig som reserv.

Valpkurs med start 18 augusti. Kursen kommer gå på tisdagar, bortsett från en lördag och avslutning tisdag 15 september, totalt 6 ggr.

Kursen kostar 1250 kr och då ingår bok + studieplan. Om man är ungdom (-18 år) kostar kursen 500kr. + bok 250 kr.
För att gå kurs på Smålandsstenar Brukshundklubb ska man vara medlem.
Gå in på http://www.smalandsstenarbk.se/medlem/ och fyll i uppgifterna.

Anmälan till helenavd@telia.com
/Helena Einebrant – instruktör

Med reservation för ändringar pga nya restriktioner

VALPKURS 2

FULLSATT, men du kan skriva upp dig som reserv.

Valpkurs med start 29 september. Kursen kommer gå på tisdagar, bortsett från en lördag och avslutning tisdag 27 oktober, totalt 6 ggr.
En fortsättning på valpkurs 1, eller om man har en lite äldre valp som man börjat träna lite med.

Kursen kostar 1000 kr . Vill man köpa bok + studieplan kostar den 250 kr. Om man är ungdom (-18 år) kostar kursen 500kr. + bok 250 kr.
För att gå kurs på Smålandsstenar Brukshundklubb ska man vara medlem.
Gå in på http://www.smalandsstenarbk.se/medlem/ och fyll i uppgifterna.

Anmälan till helenavd@telia.com

/Helena Einebrant – instruktör

Med reservation för ändringar pga nya restriktioner

Nu kör vi favorit i repris 😊

Helt individanpassad agilitykurs för Anette Andersson
& Carin Nennestam
Värd: Smålandsstenar BK
Var: Västbo Hundhall
När: 13/9 Söndag 10-13,
27/9 Söndag 10-13, 10/10 Lördag 10-13

Upplägg: Vi bygger en bana gemensamt, sen kör varje ekipage ca 5 minuter. Träningen individanpassas så vi har haft allt från nybörjare till klass 3-ekipage. Mellan sina pass har man möjlighet att titta, diskutera och lära av alla andra.
Man måste vara införstådd att det blir en del väntan, alla kör inte hela tiden. Men du får möjlighet att köra helt själv utan oro av andra hundar runt om.
Troligtvis delar vi upp Er i två grupper så man inte behöver vara där hela tiden om man inte vill, men vi rekommenderar verkligen Er att stanna och titta på alla.
Liten fika brukar vi ta halvtid
😊
Man måste vara minst delbetalande i Smålandsstenar BK eller medlem i Hundungdom. Info om medlemskap finns på hemsidan.
Priset på kursen kommer hamna runt 1000-1300 beroende på antal anmälda.
Maxantal är 6st.
Anmälan till