Aktuellt kursutbud

Här nedan finner ni det kursutbud eller andra aktiviteter för våra medlemmar som vi erbjuder. Läs noga vad som gäller för aktuell kurs. Håll utkik då och då för mer information. 

Allmänlydnadskurs med Karl-Olge. Startar i slutet på augusti. Anmäl dig här

Rallylydnad nybörjarkurs  med Sandra Magnusson och Agneta Franze. 8 tillfällen med start 23/8, 960:- för fullbetalande. Anmäl dig här

Agility fortsättning med Alicia Fritz. Startar vecka 33, 6 tillfällen, 600:- för fullbetalande. Anmäl dig här

Fotokurs med Robie Aqvilin. Gratis för alla medlemmar. Ett tillfälle, 2/9 kl 10.00-13.00. Du behöver en kamera (ev instruktionsbok) och fika om du vill ha det. Du får gärna ta med dig din egen hund och massor av smågodis och pipleksak eller annan leksak hunden gillar. Vi kommer att ha både teori och praktik. Anmäl dig här

Specialsök/nosework. Med start i okt/nov, mer info kommer

Personsök med Marie Holmqvist och Padma Lavigne Vullings.
Gillar du att vara ute i skog och mark och vill hitta en rolig aktivitet att göra med din hund tillsammans med vänner och familj? Eller är du intresserad av att börja tävla i någon bruksgren eller du kanske vill testa sök för att senare bli frivillig inom räddningshund eller missing people?
Oavsett så är du och din hund välkomna på två prova på dagar i personsök nu i maj!

Prova på dagarna är söndagen den 20 maj och söndagen den 27 maj. Avgiftsfritt. Inget krav på medlemsskap.
Vi möts på brukshundsklubben kl 11 för att sedan fortsätta tillsammans till sökplatsen. Vi håller på till ca 15.00.

Medtag favorit godis och leksak, långlina (finns att låna om man inte har någon), vatten och vattenskål, tåliga kläder, fika och ett glatt humör!

Anmälan till mane93@live.se