Aktuellt kursutbud

Här nedan finner ni det kursutbud eller andra aktiviteter för våra medlemmar som vi erbjuder. Läs noga vad som gäller för aktuell kurs. Håll utkik då och då för mer information.

Valpkurs vinter 2020
Intressekoll för valpkurs med start 5 februari. Kursen kommer gå på onsdagar bortsett från en lördag. Minst 5 deltagare.
Den första gången tar ni med er vaccinationsintyg och registrering i
jordbruksverket, kvitto på inbetald kursavgift samt medlemsbevis/inbetalning medlemskap.
Kursen kostar 1200 kr .Om man är ungdom (-18 år) kostar kursen 500kr.
För att gå kurs på Smålandsstenar Brukshundklubb ska man vara medlem.
Gå in på http://www.smalandsstenarbk.se/medlem/ och fyll i uppgifterna.
Det är bra om ni har med en egen vattenskål till valpen, en liten filt att ligga på, favoritleksak och mjukt godis. (ex. små bitar av korv, köttbullar, blodkorv) Koppel och halsband behöver hunden också. Föredrar ni sele går det bra. Har ni frågor om kursen eller avgifterna är ni välkomna att höra av er på mejl helenavd@telia.com eller 0734 29 41 81 (jobbar oregelbundet, svarar så fort jag kan)
/Helena Einebrant – instruktör

Allmänlydnad för alla!
Allmänlydnadskurs med start den 28 januari kl 18.00-20.30, ca 8 ggr.
Kursen kommer gå på tisdagar, med något undantag, och någon lördag/söndag.
Ålder: Från ungefär 12 månader. (individuellt)
Kursavgift: 1200 kr, 500 kr om man är under 18 år. Medlem: se hemsidan http://www.smalandsstenarbk.se/medlem/
Välkomna med frågor och anmälan till helenavd@telia.com

Agility nybörjare

Med Alicia Fritz. Start 16/3 2020. Kommer att hållas 6 tillfällen. Än är det oklart om kursen blir i Västbo hundhall eller på klubben, det beror på vädret.
Kursavgift: 1200 kr, 500 kr om man är under 18 år. Kursen kommer vara på måndagskvällar mellan 18-20

Anmälan senast till alicia.fritz@outlook.com

Rallylydnad

FULLSATT Med Agneta och Annie i Västbo hundhall. Vi börjar söndag den 12/1 kl 10.00 och slutar lördag 29/2. Däremellan hålls kursen på måndagar kl 18.00-20.00. Minst 6 deltagare. Kostnaden för kursen är kursavgift 1000 + hallhyra (beror på antalet kursdeltagare men som max 430:- utöver kursavgift och medlemsavgift).

Förkunskaper: god vardagslydnad, komma på inkallning och följsamhet som.
Anmälan senast 31/1 till agneta@franze.se