Fotoalbum 2016

26/12 Inofficiell tävling i Kvarnaryd i Nosework. Vann gjorde Helena och Harry, tvåa kom Robie & Bolt och trea kom Jessica & Gemma

Bilder på vår aktiveringspark som vi byggde på städdagen. Här är exempel på hur den kan användas. Det är Bolt och Elmo som gärna demonstrerar. Tänk på hundens säkerhet. Hjälp den där den behöver stöttning! Anpassa efter just din hund! ha kul!!

10/9 hade Robie Aqvilin en workshop i fotografering. Där samtliga medlemmar fick gå gratis. De fick lära sig att hantera sin kamera bättre och hur hundarna ska motiveras till att vara modeller.

Höststädning och KMhelg på klubben. Vi hjälptes åt att städa, röja och bygga. Vi hade även KM i bruks, lydnad och agility.

Vinnarna av KM blev:

Agility
Small: Claudia & Eliott
Medium: Carin & Dobbe
Large: Mats & Alva

Lydnad
1:a Ida & Scilla
2:a helena & Fina
3:a Alicia & Messie

Bruks
1:a helena & Fina
2:a Jenny & sally

Här är bilder från KM i främst agility

Bilder från vår valpträff med temat aktivering på promenad. det var helena Einebrant som visade deltagarna hur man kunde utnyttja sin dagliga promenad med att samtidigt aktivera hunden för att skapa samarbete och glädje.

Bilder från våra valpträffar, denna gång med temat Nosework. Instruktörer är Anna och Helena.

Bilder från våra valpträffar. Vi hade olika teman och vid detta tillfälle är det tema ”lek” som Sandra håller. Det är Freda som är fotograf.

1/5 Rallydnadstävling

20/2 Klubben är redo för årsmöte! Ny styrelse ska klubbas igenom och pokalerna till Vandringspris ska delas ut.