Fotoalbum 2017

Klubbmästerskap i lydnad gick av stapeln den 10/12. Vinnare blev Alexandra Sindell med Scott. På andra plats kom Alicia Fritz med Mezzie. Bra jobbat i snön! ☺

10/12 Bilder på det årliga julbordet som klubben bjuder sina medlemmar på. Vi var 15 st som åt av den goda maten och godiset.

3/12 idag var det klubbens första klubbmästerskap i nosework. Det var 3 olika sök: behållarsök, fordonssök och inomhussök. Det var 7 ekipage (och ett utom tävlan) som medverkade. Det var några riktigt snabba sök men snabbast och säkrast var ändå Alexandra och Iris som vann.

Tack Helena E som hade fixat så fina sökområden och glöggservering med serveringspersonal. Synd bara att tomten hade somnat i soffan 😂

26/11 Idag höll Alexandra Sindell ett kurstillfälle om tävlingslydnad. Det inleddes med en workshop på klubben. Många tankeväckare och bra tips. Förmiddagen efterföljdes av träning för de anmälda hundarna. Vädret var kasst så vi hyrde Västbo Hundhall. Det var 5 ekipage och 2 åskådare. Ett otroligt lärorikt tillfälle! Tack snälla Alexandra för att du ville dela med dig av din stora kunskap.

12/11 idag korades en ny klubbmästare i bruks.  Grattis!

1:a Helena Fina, 2:a Jennie och Sally, 3:a Ida och Skilla

Årets klubbmästerskap i agility är avgjort.
Bra kämpat alla!
Grattis till årets vinnare!
X-small: ingen tävlande
Small: Claudia & Eliott
Medium: Alexandra & Iris
Large: Mats & Hilda
X-large: Anna-karin & Avicii

Bilder från ett av tillfällena på valpkursen som går just nu. Valparna fick denna gång testa på hundpilates och dogparkour.

23/8 Vi bygger staket till vår nya agilityplan

15/6 Klubbmöte med grillning och knyta hundleksaker. Hundarna lekte så bra utan leksaker 😀

6/5 idag hade våra instruktörer och utbildade funktionärer chans att inspireras en hel dag av Eva-Marie Wergård från Borås.

Här fick vi testa att vara hundar under ett lydnadspass.  Superbra att få en inblick i hur det måste kännas för hunden.

23/4 Städdag(ar) på klubben. Skulle fota städningen men det fastnade bara lekande jyckar och tokiga barn på bilderna 🙂

17/4 idag bjöd trivselkommitten in till samkväm. Först tränade vi Dogparkour där bilderna är från. Aktiviteten var även registrerad som en påsklovsaktivitet hos kommunen och där var två barn med.

Efter det fikade vi och fortsatte i träningens tecken med agility, lydnad och några tränade nosework. Lite bus hann vi åxå med.