Fotoalbum 2018

9/11 KM i lydnad med Alicia och Mezzie som vinnare med 238,5 poäng

27/10 idag var det klubbmästerskap i nosework. Vi höll till vid en läskigt  halloweenprydd stuga mitt i skogen. Tack Maggan för att du fotade.

Stort grattis till alla som var med!
1;a Robie Aqvilin med Bolt
2;a Padma Lavigne Vullings med Pixie
3;a Teonor Aqvilin med Elmo
4;a Annie Nilsson med Katie

Klubbmästerskap i bruks avklarat! Ny klubbmästare blev Ronny Selin och Chinook. Grattis! Domare var Roberto Vescovi. Det var mycket bra resultat för alla idag med uppflyttningspoäng. Särskilt imponerade specialen med alla pinnar in och väl genomförda budföringar. Duktiga ekipage vi har på klubben! Bra jobbat!

2/9 Idag hade Robie Aqvilin en workshop i att fotografera hundar. Det var teori och praktik. Vädret var strålande men det var lite svårt att få till det med att både hålla redan på kameran, hunden OCH hur ljuset var.

12/8 Vi hade en prova-på-dag på klubben där medlemmarna fick testa olika hundsporter så som rallylydnad, tävlingslydnad, dogparkour, agility, trix, klickerträning, nosework och dogpilates. Det var Lyckat!!

6/6 hundaktiviteter med skolelever! 27 elever från Nordinskolan fick prova på dogparkour, godissök, klickerträning och agility.

31/5 Vi firar att SBK fyller 100 år. Detta gjorde vi med klubbmöte och hundiga aktiviteter.

4/3 rekordmånga hundar på promenaden denna dag. 20 stycken!!!!

24/2 årsmötet är avklarat. 16 medlemmar kom. Ny styrelse presenteras här på hemsidan. En symbolisk bild där ordförandeklubban överlämnas till den nya ordföranden.

vi delade ut vandringspriser och pokaler till de som vunnit KM och rapporterat in resultat under året till hemsidan.

Bra jobbat alla! Hoppas på många inrapporterade resultat till nästa årsmöte.

Vandringspriser och klubbmästerskap 2017
Lotuz vandringspris, bästa agilityhund: Alexandra Nilsson och Iris
Djurens världs (Gislaved) bästa utställningshund: Siv Ljunggren och Keestorpets Fantastica
KM agility small: Claudia & Eliott
KM agility medium: Alexandra Nilsson & Iris

KM agility large: Mats Hammarlund & Hilda

KM agility X-large: Anna-karin & Avicii
KM bruks: Helena Axelsson & Fina
KM lydnad: Alexandra Sindell & Scott
KM nosework: Alexandra Nilsson & Iris

18/2 denna söndag var det ännu fler hundar med på promenaden, 16 stycken!!!!!

4/2 bilder från ännu en hundpromenad. Denna gång var vi rekordmånga.

28/1 bilder från vår tredje hundpromenad på söndagarna som Helena E ansvarar för