Fotoalbum 2019

19/5 Snart har alla tillfällen i kursen ”Kul med hund” avverkats! Vi instruktörer har verkligen haft kul! och hoppas att ni deltagare haft det med.
Här kommer några bilder från tillfället ”Kul med kameran” som Robie Aqvilin höll.
Deltagarna fick först teori och sedan fotades hundarna tillsammans. Där fick deltagarna fundera ut vilken bakgrund som var bäst, vilket ljus man ville ha osv. Att hålla reda på jycken OCH kameran var inte det lättaste.

I mars började vår kurs KUL MED HUND som hade ett helt nytt koncept där man får lite smakprov på olika saker att göra med sin hund. Här är bilder från blocket ”kul med balansbollar” som Robie höll. Det var tre tillfällen på det temat. Vi har bland annat tränat bakdelskontroll, förbättrat balansen, testar på dogparkour på vår bana på klubben, hundarna har gjort ”plankan”, vi har testat varandras bollar och discar, lekt ”inte nudda golv”, det har gått åt mängder med godis, hundarna har viftat mycket på svansarna och de har blivit trötta i kropp och knopp. Det har helt enkelt varit ”KUL MED HUND”!!

23/2 bilder från festligheterna efter vårt årsmöte. Vi hade bjudit in Sophie från ZooCenter i Gislaved som pratade om friskvård och anordnade ett friskvårdsquiz.

Vi delade ut vandringspriser och förtjänsttecken och klubbmästarna hurrades för.