Om klubben

Klubben bildades 1974 och hade ett 50-tal medlemmar. Idag är vi ca 140 medlemmar. Alla hundar är välkomna! Vi anordnar utbildningar för dig och din hund. Klubben är en lokalklubb till Svenska brukshundklubben. SBK är en specialklubb till Svenska kennelklubben. Vi samarbetar med Studiefrämjandet. All samvaro och träning sker med positiva metoder och vårt mål är att skapa en god relation till vår 4-benta vän.

Allt arbete är ideellt och tillsamman skapar vi en trivsam klubb där alla medlemmar är lika värda och välkomna!

Vi arbetar efter Svenska Brukshundklubbens stadga. De finner ni här för att läsa.

Vi har en drogploicy. Den kan du läsa HÄR

Är du sugen på att hjälpa till på klubben? Här hittar du våra arbetsbeskrivningar på respektive post.

Besöksadress:
Vikabo 4
333 91  Smålandsstenar

Bankgironummer: 543-2901
Swishnummer: 1236179543
(glöm inte att ange vem som betalar och för vad)

Behöver du fylla i en reseräkning så finner du den här (i excel)  eller här (i PDF)